پنجمین پیش نشست پانزدهمین کنگره استاد طاهایی

دبیرخانه پانزدهمین کنگره بانوان با فضیلت هم عصر استاد طاهائی ره با همکاری مرکز پژوهشی موسسه علمی- تحقیقی مکتب نرجس س همزمان با سالگرد ارتحال استاد طاهائی ره در ۱۳ بهمن ماه برگزار نمود:
پنجمین پیش نشست پانزدهمین کنگره بانوان با فضیلت
گفتنی است در این پیش نشست حجه الاسلام و المسلمین آقای مهدوی مهر (رئیس نمایندگی جامعه المصطفی ص العالمیه در لبنان) به بیان موضوعات مختلفی پرداختند.
ایشان از شخصیت‌های مذهبی و آموزشی مکتب نرجس تقدیر نمود و از بانوی فرهیخته استاد طاهایی و همسر گرانقدر ایشان که با وقف جان و اموال خود به تربیت طلاب خواهر پرداخته و مکاتب حوزوی را در سراسر کشور و خارج از کشور توسعه دادند تجلیل نمود. همچنین از موسس مکتب نرجس س با عنوان مادر حوزه های علمیه و فردی با شخصیت متمایز با اشخاص دیگر در همسویی با جبهه حق وروشنگری عالمانه در میدان نبرد حق وباطل یاد نمود.

در ادامه گفتگو مسأله تروریسم و دوگانگی معیارهای غرب و نقد برچسب‌زنی‌های سیاسی مانند “تروریست” خواندن حزب‌الله و سپاه بدون ارائه دلیل مطالبی را عنوان نمود.او به سکوت جامعه جهانی در مقابل کشتار مردم غزه و حمایت از رژیم صهیونیستی اشاره کرد. محکومیت معیارهای دوگانه در پرونده‌هایی مانند ونزوئلا را نیز بیان داشت.
سپس به موضوع وحدت اسلامی و مقاومت، دعوت به فراتر رفتن از اختلافات مذهبی (شیعه و سنی) و تشکیل جبهه واحد “حق علیه باطل”. تجلیل از مقاومت لبنان، فلسطین و ایران در برابر تجاوز خارجی اشاره نمود.
همچنین نظام بین‌الملل را نقد نموده و وابستگی سازمان‌های بین‌المللی به قدرت‌های بزرگ و خروج برخی کشورها از این نهادها به دلیل بی‌اعتمادی را تاکید نمود.

ایشان در پایان به بیان عبرت‌آموزی تاریخ و مقایسه مستکبران امروز با فرعون پرداخت و تأکید بر نابودی ظالمان با اراده الهی نمود.وی اظهار داشت اسلام راستین با تکیه بر تربیت اصیل، وحدت فرامذهبی، مقاومت در برابر سلطه‌گری و اعتماد به وعده‌های الهی، تنها راه مقابله با نظام سلطه جهانی است و استقامت در این مسیر، پیروزی نهایی را تضمین می‌کند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا