🔻يكى از چيزهايى كه پايه خانواده و محيط خانوادگى را محكم مى كند مسئله [ممنوعيت كاميابى جنسى در خارج از كانون خانواده] است.
🔻علت اين كه پايه كانون خانوادگى در دنياى اروپا سست و متزلزل است [رعايت نكردن اين اصل] است، امروز هم در جامعه ما به هر نسبت كه از فرنگيها پيروى كنيم كانون خانوادگى را متزلزل كرده ايم.
🔻وقتى كه جامعه ما به دستور اسلام واقعاً عمل مى كرد؛ يعنى پسرها واقعاً قبل از ازدواج، با زنى و دخترى در تماس نبودند و به اصطلاح فرنگيهاى امروز يك گرل فرند(girl friend)
نداشتند( رفیق دختر نداشتند)و دخترها هم همين طور، ازدواج براى يك پسر يا دختر يك آرزو بود.
🔻 يك پسر به سن پانزده شانزده سالگى كه مى رسيد، احساس طبيعى نياز به همسر در او پيدا مى شد، يك دختر هم همين طور، و اين طبيعى است كه آرزوى يك پسر اين بود كه زن بگيردچون به وسيله ازدواج از محدوديت و ممنوعيتِ استفاده از زن خارج مى شد و به مرز آزادى استفاده از زن مى رسيد.
🔻چون روى خاصيت روانى، اولين موجودى كه اين پسر را به اين حظّ و بهره رسانده يعنى از محدوديت به آزادى رسانده همسرش بوده،
براى دختر هم اين پسر اولين كسى بوده كه او را از محدوديت به آزادى رسانده است.
🔻اين بود كه پسر و دخترهايى كه اصلًا همديگر را نديده بودند و ازدواج كرده بودند، آنچنان با يكديگر الفت مى گرفتند كه وضع عجيبى بود.
🔻نمىخواهم بگويم كه نديدن، كار درستى است.نه، اسلام اجازه داده است كه ببينند، ولى اگر هم نديده بودند، وقتى به يكديگر مىرسيدند تا لب گور به يكديگر عشق مىورزيدند.
🔻اما سيستم فرنگى به پسر اجازه مى دهد كه تا زمانى كه زن نگرفته روابط جنسى اش آزاد باشد و به دختر هم اجازه مى دهد تا شوهر نكرده روابط جنسىاش آزاد باشد.
📙مجموعه آثاراستادشهيدمطهرى، جلد ۲۶،ص۳۹۲
مرکز پژوهشی نرجس مشهد
https://eitaa.com/joinchat/1868824640C40d7b3deea