شنبه, 29 دی,1403

­

دوشنبه, 10 دی,1403

نشست تبیینی "روش تحلیل سیاسی و شیوه درست مواجهه با رخدادها از منظر رهبر معظم انقلاب"

نشست تبیینی "روش تحلیل سیاسی و شیوه درست مواجهه با رخدادها از منظر رهبر معظم انقلاب"

­

­به مناسبت سالروز حماسه ­۹ دی و روز بصیرت ، نشست تبیینی "روش تحلیل سیاسی و شیوه درست مواجهه با رخدادها از منظر رهبر معظم انقلاب" در موسسه علمی _تحقیقی مکتب نرجس علیها السلام برگزار شد.
▫️جناب آقای مهران کریمی در جمع بانوان مدارس علمیه خواهران، طلاب و کادر ­گفت: هدف‌ دشمنان در فتنه ها، دلسرد کردن جامعه و مقابله با استقامت و استمرار موفقیت های ملت ایران است و در این راه انواع و اقسام تلاشهای خود را به کار گرفته. تجربه نشان داده که در پس هجوم فتنه ها در ظاهر فرد یا افرادی در حال تفرقه افکنی و ستیزه جویی هستند اما در باطن یک جبهه عظیمی از گروه ها و کشورها در حال برنامه ریزی و حمایت از این افراد هستند که باید این جبهه را بشناسیم و با شیوه های دشمنی آنها آشنا باشیم تا دچار خطای تحلیلی و محاسباتی نشویم.
▫️ایشان در ادامه اظهار داشت:در عصر حاضر انقلابی گری صرف بدون ولایت مداری در تحلیل مسائل روز فرد را دچار انفعال می کند و گاهاً ­ندانسته در جبهه دشمن گام برداشته و ­به بدنه ملت ضربه می زند، این ولایت مداری است که می تواند در شناخت عوامل فتنه و مقابله با آن به ما کمک کند.البته ولایت مداری نه به معنای عام آن بلکه بمعنای اینکه فکر ،عمل و روحیه ولی را بشناسیم و طبق آن عمل نمائیم. زیرا اگر این همفکری با ولی صورت نپذیرد در بحران ها و مواجهه با فتنه ها و آزمایشات، ناامیدی و یاس در فرد رسوخ کرده و دچار ریزش می شود. و با تحلیل خود در مقابل ولی خود می ایستد. همانگونه که خوارج با امام علی علیه السلام کردند، بااینکه در صف مقدم مبارزات سیاسی حضور داشتند اما تحلیلشان با تحلیل امام فرق داشت.
▫️وی خاطر نشان کرد: سعی کنید در مواجه با ولی خود اینگونه نباشید، منظومه فکری مقام معظم رهبری را بخوانید و ابعاد شخصیتی ایشان را بشناسید،تحلیل های سیاسی ایشان را مطالعه کنید تا با بصیرت در اوج بحران ها دچار لغزش نشده و بتوانید به جامعه در تبیین مسائل کمک نمایید.­
▫️در پایان نیز وی چند مورد از قواعد تحلیل سیاسی از منظر رهبری را بیان نمود از جمله : نگاه کلان داشتن به مسائل روز و اتفاقات را جزئی ندیدن، برخورداری از فهم منظومه ای از قدرت(فهم برایندی)، توجه به نقشه دشمن و بازی نکردن در طرح دشمن ،توأمان دیدن نقاط قوت و ضعف(گفتن نقاط ضعف بدون راه حل و امیدواری تاکید کار دشمن است)، نگاه خوش بینانه و امیدوارانه داشتن (زیرا امید یک قاعده است نه توصیه اخلاقی)، جذب حداکثری و دفع حداقلی داشتن.


maktabn@

نوشتن یک نظر

افزودن نظر

x
دی ان ان