🍀جوانان دارای شور و نشاط ویژه ای هستند و همواره دوست دارند در اجتماع تازه و نو حضور داشته باشند. در روایات به این حس جوانی «شره الشباب» گفته اند.
🍀اسلام و تعالیم اسلامی هیچ گاه به سرکوب این میل نمی پردازد، بلکه در مواردی شور و نشاط، جوان را تشویق نیز می کند البته در مواردی نیز برای آن حد و مرز قرار داده است تا این میل در حد تعادل خود رشد کند و فرد را از مسیر حرکت صحیح خود باز ندارد.
🍀امام علی(ع) آن قدر برای جوانان اهمیت قائل می شدند که در روایات نقل شده است که وقتی با غلام جوان شان قنبر، به بازار رفتند و دو پیراهن خریدند، بهترین پیراهن را به غلام دارند برای اینکه او جوان بود و شور و نشاط جوانی و احساس نوگرایی در او بود و خود امام پیراهنی را که نامرغوب تر بود را برداشتند.
☘️با اینکه امیرالمؤمنین(ع) در آن زمان خلیفه مسلمین بودند و قنبر غلام ایشان. پس این نشان می دهد جوان، براساس تعالیم اسلام باید زیبا و خوب بپوشد، اما باید اعتدال داشته باشد. احساس نوگرایی و نشاط جوانی نباید به خودباختگی فرهنگی سوق پیدا کند بلکه جوان باید در کنار شور و نشاط هویت ملی و فرهنگی خود را حفظ کند و پا را از حدود و حریم ارزش های اخلاقی بیرون نگذارد.
🍀بعضی جوانان متأسفانه انواع لباس های غربی و منحرف کننده را می پوشند و به نوعی فساد را در جامعه ترویج می دهند، فقط به این بهانه و دلیل که نوگرا هستند!! اینان با جهالت پیرو فرهنگ غربی می شوند و به بهانه نوگرایی عملاً با ارزش های اسلامی مبارزه می کنند و بی آنکه بدانند به فساد اجتماعی دامن می زنند.
📙مجله پیام زن،شماره۱۹۹،ص۴۶