با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران خواب طراحان استراتژی فرهنگی و استعمار نوین آشفته گشت و دیری نپایید که امت مسلمان به رهبری امام خمینی (ره) یک تحول سیاسی فرهنگی و اجتماعی با هدف احیای معارف اسلامی در کشور به وجود آورد و در این عرصه زنان انقلابی و مومن با شیوهای از حضور اجتماعی آشنا شدند که مبتنی بر ارزشهای اسلامی بود. و توانستند در عرصههای گوناگون یک الگوی منحصر به فرد از زن مسلمان را در جامعه ارائه دهد.
از این رو اسکتبار جهانی که از اول انقلاب در آزمون براندازی نظام اسلامی ناموفق بود، استحاله فرهنگی دراز مدت را در دستور کار خود قرار داد. و از شیوههای گوناگون راه نفوذ را در پیش گرفت، در این میان توجه به مقوله زنان و موضوعات فرهنگی و اجتماعی مرتبط با حقوق زنان، به عنوان طیف اثرگذار در جامعه بسیار حائز اهمیت مینمود؛ لذا در فضای فعلی کشور نیز ما زنان که همیشه هوشیار و حساس نسبت به تصمیم سازی های ملی و بین المللی بوده ایم، بار دیگر نسبت به وقایع اخیر در کشور و محیط پیرامون که با شعار احقاق حقوق دختران و زنان در حال شکل گیری است، احساس وظیفه و حضور فعال نمودیم و بدین وسیله در سالروز مبارزه با استکبار جهانی و هم زمان با اربعین حسینی مطالبات خود را در ذیل از مسئولان خدوم در نظام جمهوری اسلامی و نمایندگان شهر مقدس مشهد اعلام میداریم تا هوشیارانه تحت فشارهای سازمانهای بین المللی و غفلت از آموزههای اسلام ناب محمدی و قانون اساسی و قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران برای استیفای حقوق ما زنان گامی بر نداشته و همواره همت خود را حفظ ارزشهای انقلاب برگمارند.
1- در چند ماه اخیر مواجه با شکل گیری جمعیتی به نام پارلمان زنان در استان خراسان رضوی شدیم که با بودجه دولتی شروع به کار کرده و مشغول به عضوگیری است. سوال ما این است شکل گیری چنین پارلمانی در کنار مجلس شورای اسلامی آیا مغایر با قوانین جمهوری اسلامی و قانون اساسی نیست؛ لذا قویاً ... خواستار انحلال این دست فعالیتهای موازی کاری هستیم و متقاضی صرف بودجههای آن در جهت رفع فقر، اشتغال جوانان، تسهیل در امر ازدواج و ... در این استان هستیم.
2- ما جامعه زنان خواهان اجرای دقیق قانون سن ازدواج بر اساس تعالیم اسلام و قانون مدنی در کشور هستیم تا با جلوگیری از بروز بی عدالتی در عرصه ازدواج دختران، مسئولان تحت فشارهای سازمان ملل به فکر از بین بردن یا عوض کردن اصل قانون نیفتند؛ چرا که کنوانسیونهای دفاع از حقوق زنان و حقوق کودک فقط با ادعای دفاع از حقوق چیزی جز تسلط فرهنگ استکبار بر کشور را به ارمغان نخواهد داشت.
3- آمار بالای اعتیاد، بیکاری، طلاق، رکود بازار و اقتصاد، افت تحصیلی جوانان، بالا رفتن سن ازدواج و به دنبال آن رواج ابتذال، بد حجابی و ... از مسائل فرهنگی طراز اول کشور میباشد و این موضوعات مهم را مسئولان مدافع حقوق زنان مورد غفلت قرار داده و با بزرگ نمایی و تصویب مسائلی از جمله ملغی کردن اجازه همسر در خروج زن از کشور که آثار و پیامدهای غیر قابل جبران دارد را از موفقیتهای خود میپندارند و با افتخار از آن یاد میکنند و ما خواهان توجه به مسائل مغفول مانده در کشور هستیم.
4- با توجه به مشکلات عدیده در حوزه فرهنگ آیا در اولویت قرار دادن موضوعاتی از جمله حضور زنان در ورزشگاهها و استادیومها باری از مشکلات جامعه میکاهد یا این که فضای حاکم در کشور را آبستن معضلات دیگر میکند و توجه مردم را از موضوعات مهمتر معطوف به مسائل فرعی مینماید.
بی تردید از مطالبات حقیقی ما زنان مومن به انقلاب و اسلام، تأکید بر شأن اجتماعی- سیاسی زنان اما با در نظر گرفتن اولویتها، در نقشهای زنانه است؛ تا بدینوسیله الگوهای نظام سرمایهداری و استکبار فرهنگی به چالش کشیده شود و حل مسائل زنان در خانواده و اجتماع با مبنا قرار دادن کتاب آسمانی و سیره اهل بیت علیهم السلام میسر گردد؛ لذا سیاست گذاری و برنامهریزی کلان باید مبتنی بر این آموزهها و تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی و ملی باشد. لذا اصرار بر تجدیدنظر سریع و به هنگام را از ناحیه مسئولان داریم.
در پایان توفیق خدمتگزاری برای تمام مسئولان دلسوز و مومن به انقلاب تحت ولایت رهبری مقام معظم رهبری را از خداوند متعال خواستاریم.
اساتید و طلاب مکتب نرجس(س)